Hein

Vente

 

Ik ben jouw specialist op het gebied van vastgoedrecht.

De begeleiding bij koop en verkoop van vastgoed, het vestigen van beperkte rechten hierop of het adviseren over allerlei vastgoed gerelateerde vraagstukken behoren tot mijn dagelijkse praktijk. Of het nu een (gestructureerde) verkoop van een vastgoedportfolio is, de aankoop van een nieuw (bedrijfs)pand of een familiaire lening, ik help je graag. Daarnaast adviseer ik graag betrokken (vastgoed)ondernemers die via het vastgoed hun bijdrage willen leveren aan de maatschappij.

Wat onderscheidt mij van anderen? Ik ben gemakkelijk in de omgang en geef de voorkeur aan goed persoonlijk contact met aandacht voor de mens. Advisering met expertise en een lach vind ik belangrijk. Ik kan snel schakelen en ontzorg graag mensen met mijn dienstverlening en advies.

Na het afronden van mijn studies heb ik gewerkt bij verschillende notariskantoren zowel in Amsterdam als in het midden van Nederland. Voordat ik bij JULI Notaris ben begonnen heb ik een uitstapje buiten het notariaat gemaakt en heb ik bij een zorgvastgoedondernemer gewerkt.

Ik ben graag bezig en naast mijn werk breng ik veel tijd door met mijn gezin in het mooie oosten van het land. Ik sport veel in de sportschool, houd van koken en geniet van een potje voetbal met een goed glas bier.

Hein-Vente

Stuur me jouw vraag

* verplicht veld

Mijn artikelen