Werkstudent
Vacature

Wil jij samen met ons JULI Notaris verder helpen uitbouwen? Wil jij werken bij een innovatief en verfrissend notariskantoor, waar vertrouwen, talent en balans voorop staan?

Foto: Milan van Loo
Solliciteer nu

Werkstudent

Aantal dagen per week in overleg (vanaf 2025)

Wil jij samen met ons JULI Notaris helpen opbouwen? Wil jij leren over alle aspecten die bij een notariskantoor komen kijken? Bij ons krijg je een unieke kans om als werkstudent aan de slag te gaan.

Wat ga je doen?

  • Jouw creatieve en innovatieve ideeën delen met je collega’s bij JULI Notaris.
  • Meedenken / werken aan blogs en andere content voor de website.
  • JULI Notaris op de kaart zetten als nieuw notariskantoor.
  • Opstarten, behandelen en afwerken van dossiers.
  • Bijwonen van besprekingen en contact met cliënten.
  • Leren over het ontplooien van ondernemerschap.

Wie ben jij?

Je bent een creatieve en innovatieve student (eind bachelor of master (notarieel) recht). Je bent benieuwd naar het reilen en zeilen van een nieuw notariskantoor. En het lijkt je fantastisch om echt impact te hebben op je collega’s, cliënten en op het kantoor.
Natuurlijk zul je naast over het ondernemerschap, ook inhoudelijk veel leren op het gebied van ondernemingsrecht en familierecht.

Dit wordt jouw nieuwe werkplek!

Je komt terecht bij een innovatief niche kantoor waar zowel de medewerkers als cliënten zich vertrouwd en thuis voelen.
Wij vinden balans tussen werk en privé belangrijk en gaan daarom standaard uit van een vierdaagse werkweek voor onze medewerkers. Graag overleggen we met jou hoe jij je baan wilt vormgeven.

Bij ons staan vertrouwen en betrokkenheid voorop, we stimuleren vanuit talent en niet vanuit targets. 

Vanaf 1 maart 2024 zijn we gevestigd aan de Erasmuslaan 5 in Utrecht

Waarom JULI Notaris?

Ons kantoor is opgericht in de zonnige maand juli, een maand waarin de meeste mensen vakantie vieren en ontdekken wat naast werken ook telt in het leven, een fijne partner, gezondheid, gelukkige kinderen en goede vrienden en ga zo maar door.
Juist op die momenten komt vaak het besef dat het belangrijk is om zaken goed te regelen voor elkaar maar ook voor een bedrijf. Wij bespreken deze wensen samen met onze cliënten en leggen deze goed vast.

Koffie?!

Ben je net als wij een vakfanaat en geniet je van klantcontact, wil je vooral goed zijn in wat je doet en schuw je nieuwe ontwikkelingen niet?
Spreekt ons kantoor en onze andere manier van (samen)werken je aan?

Wij ontvangen je graag bij ons op kantoor om onze visie verder toe te lichten en samen te kijken hoe jij daar een rol in kunt hebben. Bel ons gerust of vul het sollicitatieformulier in.

Solliciteer nu!

Andere vacatures op ons kantoor

Kandidaat-notaris ondernemingsrecht

Open sollicitatie

Ons beeldmerk

Het beeldmerk van JULI Notaris is een dragonfly. Een diertje dat vaak gezien wordt in de zomermaanden. De dragonfly staat in bijna de hele wereld symbool voor verandering, transformatie, aanpassingsvermogen en zelfrealisatie.
Kenmerken die voor zowel het team van JULI Notaris als voor onze cliënten van toepassing zijn. De vleugels werken als helikopterbladen en daarmee kan de dragonfly recht omhoogvliegen. Dit symboliseert de helikopterview die JULI Notaris voor elke cliënt heeft. Er wordt vanuit diverse specialistische invalshoeken (holistisch) aan de vraagstukken van de cliënt gewerkt.

We zijn er als je ons nodig hebt!

Adres

Erasmuslaan 5
3584 AZ Utrecht