Inge

van Pelt

 

Ik ben jouw specialist op het gebied van ondernemingsrecht.

Het adviseren over jouw vennootschapsstructuur, afspraken tussen aandeelhouders, aandelenoverdrachten, bedrijfsopvolging, private equity, fusies & splitsingen, anonimiserings- en UBO-vraagstukken behoort tot mijn dagelijkse praktijk.

Ik houd van een persoonlijke benadering waarbij aandacht, expertise, zekerheid en betrouwbaarheid de kernwaarden van mijn werkwijze zijn. Ik sta bij het behandelen van mijn dossiers bekend als de kolibrie (de snelle ‘helikopter’ onder de vogels).

Ik begeleid je, samen met mijn collega’s, graag bij alle momenten die er werkelijk toe doen in het leven. Zowel zakelijk als privé. 

Ik ben partner en notaris bij JULI Notaris. Voor de start van JULI Notaris was ik net als Annick en Justine werkzaam bij Hermans & Schuttevaer.

Alhoewel kantoor voor mij ook als thuis voelt, heb ik ook een echt thuis in Utrecht samen met mijn man en twee zoons. We houden van kamperen in de zomer maar ook van skiën in de winter! Daarnaast houd ik erg van nieuwe sportieve uitdagingen maar zeker ook van een borrel met vrienden.

 

Inge-van-Pelt

Stuur me jouw vraag

* verplicht veld

Mijn artikelen