Justine

Tielemans

 

Ik ben jouw specialist op het gebied van ondernemingsrecht en estate-planning.

Het opstellen van familiestatuten, aandeelhoudersovereenkomsten en certificering van vermogen behoort tot mijn dagelijkse praktijk. Juist de combinatie van deze twee specialisaties maakt dat ik graag familiebedrijven en ondernemers van dienst ben. Ik vind het steeds de uitdaging om vanuit juridisch en menselijk perspectief te kijken naar de wensen waarbij de belangen van het bedrijf en de familie centraal staan. Vanuit deze belangen zorgen we er samen voor dat alle stukken, zoals statuten, testamenten, schenkingen, overeenkomsten etc voor zowel het bedrijf als de familie in een lijn zijn.

Ik adviseer graag met een vrolijke noot en juridische inhoud, met elke keer als doel om ook een creatieve en passende oplossing te vinden samen met elkaar.

Ik ben partner en notaris bij JULI Notaris. Samen met Inge en Annick, die ik beiden als goede collega’s al kende voordat we ons kantoor startten, zijn we jullie dan ook zeker graag van dienst!

In mijn vrije tijd geniet ik van de natuur en rust van Zeeland en ben ik voorzitter van het super leuke filmhuis in Zierikzee fiZi, zeker een bezoek waard als je een keer op vakantie in Zeeland bent.

Justine-Tielemans

Stuur me jouw vraag

* verplicht veld