Ester

Hijman

 

Sinds oktober 2022 werk ik met heel veel plezier bij JULI Notaris.
In 1994 ben ik na mijn opleiding gaan werken als secretaresse op een accountantskantoor waar ik na 8 jaar de overstap heb gemaakt naar een notariskantoor in Utrecht. Hier heb ik ruim 20 jaar gewerkt en veel ervaring opgedaan als juridisch medewerker op alle rechtsgebieden, de laatste jaren ben ik vooral werkzaam geweest als juridisch medewerker voor familierecht en familiebedrijven.

Mijn werkzaamheden zijn veelzijdig en erg afwisselend. Door de leuke, uitdagende werkzaamheden en de fijne collega’s is voor mij geen dag hetzelfde!

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Maar van een avondje op de bank met een goed boek of een leuke serie of film kan ik ook genieten.

Ester-Hijman

Stuur me jouw vraag

* verplicht veld