Christel

Smit

 

Ik ben jouw specialist op het gebied van erfrecht, familierecht en estate-planning.

Een (levens)testament, huwelijkse voorwaarden of samenlevingsovereenkomst opstellen? Een nalatenschap afwikkelen of een schenking doen? Ik help je graag! Samen kijken we hoe we je jouw wensen het beste kunnen uitvoeren. Ik sta daarbij voor een persoonlijke benadering en juridische expertise. Ik denk graag met je mee en hou daarbij rekening met bijkomende aspecten zoals besparing van schenk- en erfbelasting en de praktische uitvoering.

Ook voor een draagplichtovereenkomst kun je bij mij terecht. Het komt regelmatig voor dat een stel een woning koopt, waarbij de een meer inlegt dan de ander en/of al eerder een eigen woning heeft gehad. In die situaties kunnen fiscale nadelen ontstaan, bijvoorbeeld minder hypotheekrenteaftrek. Met een draagplichtovereenkomst kunnen we dit zoveel mogelijk voorkomen. Ik denk graag met jullie mee over de beste oplossing.

Samen met mijn gezin woon ik in Maarssen, waar we graag een wandeling maken langs de Vecht of in het bos. Verder breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Ook geniet ik graag van lekker eten of een yogasessie.

Christel-Smit

Stuur me jouw vraag

* verplicht veld